NEVA 2019, Rusya Uluslararası Denizcilik Fuarı ve Konferansları,17 – 20 Eylül 2019, St. Petersburg, Rusya Federasyonu Hk.

İlgi: İstanbul İhracatçı Birlikleri’nin 01.03.2019 tarihli ve 1336 sayılı yazısı ve eki.

Sayın Üyemiz,

İlgi yazı ile, 17-20 Eylül 2019 tarihleri arasında, St. Petersburg / Rusya Federasyonu’nda “NEVA 2019, Rusya Uluslararası Denizcilik Fuarı ve Konferansları”nın 15. kez gerçekleştirileceği bildirilmekte olup; bahse konu fuara Ticaret Bakanlığı’nın koordinatörlüğünde, Gemi, Yat ve Hizmetleri İhracatçıları Birliği’nin organizasyonunda milli katılım iştirakinin 3. kez gerçekleştirilmesinin planlandığı ifade edilmektedir.

2019 yılında 15.si düzenleneceği bildirilen ve iki yılda bir gerçekleştirildiği ifade edilen söz konusu fuarın, dünyanın önde gelen gemi yapımı ve denizcilik fuarlarından biri olarak görülmekte olduğu belirtilmektedir. Bahse konu fuarda makine aksamı üreticilerinden tedarikçilere, armatörlerden finans uzmanlarına kadar gemicilik ve açık deniz piyasasıyla ilgilenen çok çeşitli ziyaretçi kitlesinin katılımının beklendiği belirtilmektedir.

Söz konusu fuar ile ilgili fiyatlı sirküler, başvuru formu ve firma katılım sözleşmesi ekte (Ek-1) yer almaktadır. Katılmayı planlayan üyelerimizin, ekteki başvuru formunu ve firma katılım sözleşmesini doldurarak, 29 Mart 2019 Cuma günü mesai bitimine kadar İstanbul İhracatçı Birlikleri Genel Sekreterliği’ne faks (0212 454 05 01 – 02) yoluyla veya e-posta (gemi@iib.org.tr) yoluyla göndermeleri gerektiği hususu bildirilmektedir.

Bilgilerinizi arz/rica ederim.

Saygılarımla,