14. Uluslararası EXPOSHIPPING EXPOMARITT Istanbul Denizcilik Fuarında planlanan İnovasyon ve New Market Pavilyonları Hakkında

Sayın Üyemiz,

Bildiğiniz üzere, odamızın fuarı olan EXPOSHIPPING, 2017'de UBM organizasyonunda 14. Uluslararası EXPOSHIPPING EXPOMARITT adı altında  21-24 Mart 2017 tarihlerinde Pendik Green Park Convention Center'da düzenlenecektir. Küçük ölçekli denizcilik firmalarına  ayrılan "New Market"  pavilyonu ile yaratıcı fikirler için  planlanan "İnovasyon Pavilyonu" (Mucitler Pavilyonu) nun tanıtımlarına ve planlamalarına başlanmıştır.

Küçük ölçekli denizcilik firmalarına  ayrılan "New Market" (Türkiye'de faaliyet gösteren ve üretim yapan) pavilyonu 150 m2'den oluşacaktır. Burada yer alacak olan firmaların desteklenmesi amacıyla; bu pavilyonda yer alan firmalar, temel stant paketinde metrekare başına %50 indirimden  yararlanacaklardır.  Standın  çizimi ve temel stant pakedinin içeriği için EK A'ya bakınız. (Çizimde görünen malzemelerin hepsi bu pakede dahildir.) Başvuru için EK C formunu doldurunuz.

Sivil Toplum Örgütleri veya Denizcilik Okulları, dolayısıyla özellikle okuyan öğrencilerin desteklenmesi amacıyla ayrıca bir İnovasyon Pavilyonu (Mucitler Pavilyonu) kurulacaktır. İnovasyon Pavilyonu için fuar alanında toplamda 150 m2 ücretsiz stant yeri ayrılacaktır. Burada yer alan girişimcilere ücretsiz olarak stant yeri verilecek ve UBM tarafından sağlanan Temel Stant Paketi'nden de ücretsiz yararlanma fırsatı sunulacaktır.  Standın  çizimi ve temel stant pakedinin içeriği için EK A'ya bakınız. (Çizimde görünen malzemelerin hepsi bu pakede dahildir.) Başvuru için EK D formunu doldurunuz.

Her iki pavilyon için de seçimler Fuar Pavilyon Komitesi tarafından yapılacaktır. Komiteler hakkında daha detaylı bilgi için EK B'ye bakınız. Bu pavilyonlarda yer alan firmaların tanıtımı, ulusal ve uluslararası basına sunulacak olan basın bültenleri ve e-bültenler ile ayrıca özel olarak yapılacaktır. Fuar websitesinde duyuruları ayrıca yapılacaktır.

En son başvuru kabul tarihi 27 Ocak 2017'dir. Bu tarihten sonra gönderilecek olan başvurular geçersiz sayılacaktır.  13 Şubat 2017 tarihinde, UBM tarafından, pavilyonlarda yer alacak olan firma ve kurumların duyuruları yapılacaktır.

Bu konuya dair sorularınız için info@expomaritt.com adresine e-posta gönderebilirsiniz. Sözkonusu pavilyonlarla ilgili talepte bulunmak  için ekte gönderilen (EK C ve EK D) formun doldurularak info@expomaritt.com adresine e-posta olarak gönderilmesi gerekmektedir.

New Market Pavilyonu için Fuar Pavilyon Komitesi aşağıdaki üyelerden oluşacaktır:

• İMEAK DENİZ TİCARET ODASI
  • GİSBİR
  • GESAD
  • İHRACATÇILAR BİRLİĞİ

İnovasyon Pavilyonu için Fuar Pavilyon Komitesi aşağıdaki üyelerden oluşacaktır:

• İMEAK DENİZ TİCARET ODASI
  • Gemi Makineleri İşletme Mühendisleri Odası (GEMİMO)
  •  Gemi Mühendisleri Odası (GMO)
  • UBM
  • TÜDEV