“ Denizcilikde Tahkimin Yeri ve İstanbul Tahkim Merkezi (ISTAC)” Semineri Hk

​Odamızın 2018 yılı Eğitim takvimi kapsamında  09 Ocak 2018 tarihinde "Denizcilik' te Tahkimin Yeri ve İstanbul Tahkim Merkezi (ISTAC)" başlıklı Seminerin, Odamız Meclis Salonunda (İMEAK Deniz Ticaret Odası,)       13:30-16:00 saatleri arasında gerçekleştirilecektir.

Seminer gündeminde;

• Alternatif Uyuşmazlık Yöntemi olarak Tahkim nedir?
  • Denizcilik sektöründe tahkimin yeri ve önemi,
  • İstanbul Tahkim Merkezi nedir?
  • İstanbul Tahkim Merkezi'nin maddi ve süreç açısından faydaları nelerdir?
  • ISTAC'a nasıl başvurulur?

konularına yer verilecektir. Ücretsiz ve katılımcı sınırlaması bulunmayan seminerde, katılımcı belgelerinde sorun yaşanmaması için https://goo.gl/forms/8wciYq7kkyBlk69I2   linkindeki formun, en geç 8 Ocak 2018 Pazartesi günü mesai bitimine kadar doldurulması gerekmektedir.

Saygılarımızla,