2015 Yılı Avrupa, Akreditif Hukuku ve Uygulamaları Araştırma ve Tartışma Konferansı, 14-15 Mayıs 2015, İstanbul.

Milletlerarası Ticaret Odası (ICC) Türkiye Milli Komitesi'nden alınan e-posta mesajında, Uluslararası Bankacılık Hukuku ve Uygulamaları Enstitüsü (www.iiblp.org) tarafından düzenlenen "2015 Yılı Avrupa, Akreditif Hukuku ve Uygulamaları Araştırma ve Tartışma Konferansı'nın (Europe Annual Survey of Letter of Credit Law & Practice), 14-15 Mayıs 2015 tarihleri arasında, Ramada İstanbul Taksim otelinde yapılacağı bildirilmektedir. Konferansa katılmak isteyenlerin, ICC Türkiye Milli Komitesi için uygulanan indirimli 295 ABD Doları kayıt ücretinden faydalanmak için kayıt yaptırırken "ICCTR" kodunu girmeleri gerekmektedir.

Detaylı bilgi ve kayıt işlemleri için http://iiblp.org/event/europe-annual-survey-of-letter-of-credit-law-practice-istanbul/ internet adresi ziyaret edilebilir ve ayrıca mtbyrne@iiblp.org e-posta adresinden Sayın Maria BYRNE ile temasa geçilebilir.