ICS’nin Yeni Köprüüstü Prosedürleri Kılavuzu Yayımlandı

Uluslararası Deniz Ticaret Odası ICS, bir sirküler yayımlayarak Köprüüstü Prosedürleri Kılavuzu'nun beşinci ve en güncel basımının resmi olarak yayımlandığı duyurmuştur. Söz konusu kılavuz güvenli köprüüstü uygulamaları için denizcilik dünyasının genelinde en güvenilir belge olarak kabul edilmekte olup ICS'nin sektör adına üstlendiği önemli işlerden biridir.

Kılavuz'u edinmek için www.ics-shipping.org/docs/bpg-order-form bağlantı adresindeki sipariş formunu doldurup Marisec Publications adlı yayınevine iletmeniz yeterlidir. Yayınevinin iletişim bilgileri formda belirtilmektedir. Sipariş formunu ayrıca haberimizin ekinde de bulabilirsiniz

Kılavuz'un yeni basımı uluslararası çapta kabul gören standart ve tavsiyeleri içermeye devam etmekle birlikte, seyirden sorumlu zabitler için daha ileri bir Köprüüstü Kaynak Yönetimi eğitimi sunan STCW Sözleşmesi'ndeki 2010 tarihli değişiklikleri de ele alıyor. Bunun yanı sıra, yeni basımda, mürettebata yardımcı olacak köprüüstü kontrol listelerine ve teknolojinin etkili ve güvenli bir şekilde kullanılmasının önemine de yer verilmektedir.

Konuyla ilgili Odamız tarafından daha önce yayımlanan sirküleri aşağıdaki bağlantı adresinden okuyabilirsiniz:

bpg_order_form.pdf