4.1.2019 , Sayi : 42, Sirküler No : 13

Odamızın 2019 yılı konferansları kapsamında "Geçmişten Günümüze Ege Denizi ve Doğu Akdeniz'deki Gelişmeler" başlıklı Konferans, (E ) Kur. Alb. Sn. Ümit YALIM tarafından, Odamız Meclis Salonunda (İMEAK Deniz Ticaret Odası, Meclisi Mebusan Cad. No:22 Fındıklı – İstanbul) 08 Ocak 2019  tarihinde saat 14:00'da gerçekleştirilecektir. Konferans 1 saat sürecek olup, akabinde soru-cevap kısmına geçilecektir.

Ücretsiz ve katılımcı sınırlaması bulunmayan Konferansta, katılımcı belgelerinde sorun yaşanmaması için https://goo.gl/forms/9vLYYX6sYvDFkrRr1 linkindeki formun, en geç 8 Ocak 2019 günü öğle saatine kadar doldurulması gerekmektedir.

Bilgilerinizi arz ve rica ederiz.

Saygılarımızla,

Murat TUNCER

İletişim Bilgileri

Ad Soyad: Burcu ÇAKAR
Ünvan : Kurumsal İletişim Müdürü
Telefon : +90 212 252 01 30 (315)

Ekler

Ekleri indirmek için aşağıdaki linklere tıklayınız.

EK_42_13.pdf
İMEAK Deniz Ticaret Odası