Alimos 2. Yat Festivali, 11-14 Nisan 2019, Atina, Yunanistan Hk.

İlgi: T.C. Atina Büyükelçiliği Ticaret Müşavirliği’nin 01.02.2019 tarihli e-posta mesajı.

Sayın Üyemiz,

İlgi yazı ile, Mürettebatsız Deniz Araçları için Profesyonel Armatörler Birliği (Association of Owners of Professional Vessels for Vessels without Crew -SITESAP) adına Mact Media Group tarafından organize edilen 2. Yat Festivali’nin 11-14 Nisan 2019 tarihlerinde Atina Alimos Marina, Yunanistan’da gerçekleştirileceği bildirilmektedir.

Bahse konu etkinliğin Yunanistan’ın en büyük marinasında gerçekleşeceği bildirilmekte olup, sahil ve deniz turizmine dair müzakerelerin yer alacağı belirtilmektedir. Söz konusu etkinliğin yabancı ülkelere ve Yunan ve yabancı şirketlere ev sahipliği yapması dolayısı ile Yunanistan için küresel bir etkinlik olduğu ifade edilmektedir.

Söz konusu etkinlikte deniz turizm şirketleri, yerel yönetimler, bölgeler, limanlar ve marinaların konu olacağı belirtilmekte olup, ayrıca yatçılık ile ilgili ürünler satan firmaların da yer alacağı ifade edilmektedir. Etkinlik kapsamında sektör temsilcileri arasında B2B toplantıların gerçekleştirileceği belirtilmektedir.

Bahse konu etkinlik süresince; “Küresel Yatçılık Gelişmeleri – Piyasa Eğilimleri (Global Yachting Developments –Market Tendencies)” ve “Yatla Ziyaret Edilebilecek Yerler ve Limanlarla İlgili Sunum (Presentation of the Areas and Ports to Visit Yachting)” başlıklı iki konferansın gerçekleştirileceği bildirilmektedir.

2. Yat Festivali’nin gerçekleşeceği alanın mümkün olduğunca geniş tutulduğu ve ayrıca 2000m² genişliğinde bir çadır kurulacağı belirtilmektedir.

Bahse konu etkinliğe dair detaylı bilgi için www.yachtingfestivals-athens.com internet adresi ziyaret edilebilir, +30 211 0129575 iletişim numarasından veya info@yachtingfestivals-athens.com

e-posta adresinden ulaşılabilir.

Bilgilerinizi arz/rica ederiz.