15.2.2019 , Sayi : 642, Sirküler No : 106

Sayın Üyemiz,

15.02.2019 Tarih ve 30687 sayılı Resmi Gazete’de yayımlanan 765 No’lu Karar ile;

4 Mart 2013 tarihinde İstanbul’da imzalanan 7/3/2017 tarihli ve 6941 sayılı Kanunla onaylanması uygun bulunan ekli “Türkiye Cumhuriyeti Hükümeti ve Yunanistan Cumhuriyeti Hükümeti Arasında Denizcilik Alanında İşbirliğine İlişkin Mutabakat Zaptının Onaylanması Hakkında Karar (Karar Sayısı: 765)ın onaylanmasına,            9 sayılı Cumhurbaşkanlığı Kararnamesinin 2 nci ve 3 üncü maddeleri gereğince karar verildiği belirtilmiştir.

Söz konusu Karara Odamızın web sayfasında www.denizticaretodasi.org.tr adresinde “Genel” ve “Mevzuat Duyuruları” bölümlerinden ulaşılabilmektedir.

Bilgilerinize arz ve rica ederim.

Saygılarımla,

İsmet SALİHOĞLU

EK: Karar Örneği (8 Sayfa – Web’te)

İletişim Bilgileri

Ad Soyad: Burcu ÇAKAR
Ünvan : Kurumsal İletişim Müdürü
Telefon : +90 212 252 01 30 (315)

Ekler

Ekleri indirmek için aşağıdaki linklere tıklayınız.

642-106.pdf
İMEAK Deniz Ticaret Odası