Karadeniz Ekonomik İşbirliği Ülkeleri İş Forumu, 11 Mayıs 2017, İstanbul Hk.

İlgi   :Dış Ekonomik İlişkiler Kurulu (DEİK) 'nun 19.04.2017 tarihli AVR/ 2017-621 sayılı yazısı.

İlgi yazıda, Karadeniz Ekonomik İşbirliği Örgütü (KEİ) 25. Yıl etkinlikleri çerçevesinde T.C. Ekonomi Bakanı Sayın Nihat ZEYBEKÇİ,  KEİ İş Konseyine üye ülkelerin (Arnavutluk, Azerbaycan, Bulgaristan, Ermenistan, Gürcistan, Moldova, Romanya, Rusya Federasyonu, Sırbistan, Türkiye, Ukrayna, Yunanistan) Ekonomiden Sorumlu Bakanları, özel sektörü temsil eden ulusal kuruluşların üst düzey yetkilileri ve özel sektör temsilcilerinin katılımıyla 11 Mayıs 2017 tarihinde Conrad Istanbul Bosphorus Otelinde Karadeniz Ekonomik İşbirliği Ülkeleri İş Forumu'nun gerçekleştirilmesinin öngörüldüğü,

Anılan ülkelerde pazar payının artırılması ve yeni ihracat imkanlarının oluşturulması amacıyla düzenlenecek İş Forumu kapsamında, söz konusu ülke girişimcileri arasında iş görüşmelerinin gerçekleştirilmesinin planlandığı Etkinliğin taslak programı ekte sunulmakta olup, konuk ülkelerden gelecek heyet listeleri ve programa ilişkin güncellemeler katılım teyidi veren firma temsilcilerine bilahare iletileceği,

Bahsi geçen  etkinliğe katılmayı arzu eden Üyelerimizin en geç 8 Mayıs 2017, Pazartesi günü mesai bitimine kadar http://portal.deik.org.tr/KatilimFormu/385/8662  adresli internet bağlantısı üzerinden online kayıt yapmaları gerektiği ve detayların bilgi için DEİK ile (H. Çağla Mazlum, cmazlum@deik.org.tr , +90 212 339 50 10) irtibata geçilebileceği belirtilmektedir.

Bilgi ve gereğini arz ve rica ederiz.

Saygılarımızla,

EKLER:

EK: İlgi yazı ve Taslak Ziyaret Programı  (2 sayfa)

DAĞITIM
Gereği:Bilgi:
-Tüm Üyelerimiz (WEB Sayfasında)- Sn. Sefer KALKAVAN
-Türk Armatörler Birliği  TOBB DTO'ları Konsey Başkanı
- S.S. Gemi Armatörleri Mot. Taş. Koop.- Meclis Başkanlık Divanı
-Vapur Donatanları ve Acenteleri Derneği- Yönetim Kurulu Bşk. ve Üyeleri
-Tüm Meslek Grupları Üyeleri- Sn. Erol YÜCEL
-GESAD  TOBB Türkiye Denizcilik Meclisi Bşk.
-GİSBİR
-Yalova Altınova Tersane Gir. San. ve Tic. A.Ş.
-TÜRK LOYDU
-Gemi ve Yat İhracatçıları Birliği
-KOSTBİR
-YAGESAD
-UND
-TÜRKLİM
-Gemi Yakıt İkmalcileri Derneği
-Gemi Brokerleri Derneği
-Gemi Tedarikçileri Derneği
-Gemi Makineleri İşletme Mühendisleri Odası
-S.S. Deniz Tankerleri Akaryakıt Taş. Koop.
-Gemi Mühendisleri Odası
-UTİKAD