On Birinci Kalkınma Planı Hazırlıkları ile İlgili 2017/16 Sayılı Başbakanlık Genelgesi hk.

Sayın Üyemiz;

Başbakanlıktan "On Birinci Kalkınma Planı Hazırlıkları ile İlgili 2017/16 Sayılı Başbakanlık Genelgesi" 29.07.2017 tarih ve 30138 sayılı Resmi Gazete'de yayınlanmıştır.

Bahse konu Genelge' de ,

• On Birinci Kalkınma Planı hazırlık çalışmalarında ekli 1 sayılı listede belirtilen 43 adet özel ihtisas komisyonu ile konunun uzmanlarından teşkil edilecek ekli 2 sayılı listede yer alan 32 adet çalışma grubunun oluşturulmuş olduğu,
  • Bu süreçte ihtiyaç duyulması halinde, Kalkınma Bakanlığınca söz konusu listelerde değişiklik yapılabileceği ve yeni komisyon ve çalışma gruplarının oluşturulabileceği,
  • Çalışma usulleri ile katılımcı sayısı ve niteliğinin, Kalkınma Bakanlığı tarafından belirleneceği; bu komisyon ve çalışma gruplarında görev alacak temsilcilerin yazıyla davet edileceği ve Komisyonlarda görev yapmak üzere, gerek ismen gerekse kurumsal olarak merkezi ve yerel düzeyde davet edilen temsilcilerin isim, unvan ve iletişim bilgilerinn Kalkınma Bakanlığına bildirilerek toplantılara düzenli olarak katılımlarının ilgili kurumlar tarafından temin edileceği,
  • Kurulacak özel ihtisas komisyonları ve çalışma gruplarına bütün kamu kurum ve kuruluşlarınca gereken destek, katkı ve yardımın sağlanması,

hususları belirtilmektedir.

Söz konusu Genelge ve Ekleri Odamız web sayfası (www.denizticaretodasi.org.tr ) "Mevzuat Duyuruları" bölümünde de yer almaktadır.

Bilgilerinizi arz ve rica ederiz.

Saygılarımızla,

İsmail ASASOĞLU

Genel Sekreter V.

GEREĞİ:                                                                  BİLGİ:

- Tüm Üyeler (WEB Sayfasında)                               - Yönetim Kurulu Bşk. ve Üyeleri

- Türk Armatörler Birliği                                            - İMEAK DTO Şube YK Başkanları

- S.S. Gemi Armatörleri Mot. Taş. Koop.                   - İMEAK DTO Meslek Komite Başkanları

- Türk Armatörler İşverenler Sendikası (TAİS)

- Vapur Donatanları ve Acenteleri Derneği

- GİSBİR

- GESAD

- Gemi ve Yat İhracatçıları Birliği

- KOSTBİR

- Yalova Altınova Tersane Gir. San. ve Tic. A.Ş.

- YAGESAD

- İMEAK DTO Şubeleri