İran İhtisas Fuarı Hk.

İLGİ             :  Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB)'nin  18.10.2017 tarihli ve 15986 sayılı yazısı.

İlgi yazı ile,

Dışişleri Bakanlığı'ndan TOBB'a gönderilen yazıda,  İran İslam Cumhuriyeti Sanayi, Maden ve Ticaret Bakanlığı'na bağlı Uluslararası İran Fuar A.Ş. tarafından, 25-28 Ekim 2017 tarihlerinde, İstanbul CNR fuar alanının 3. Salonunda bir ihtisas fuarı düzenleneceği, söz konusu fuarda petrokimya, elektrik, turizm, yapı malzemeleri, yüzey kaplama, ilaç ve medikal ürünler ile diğer ekonomik ve serbest bölge alanlarında faaliyet gösteren İranlı firmaların yer alacağı kaydedilerek, ilgilenen Üyelerimizin davet edildiği bildirilmektedir.

Bilgilerinizi arz ve rica ederiz.

Saygılarımızla,

İsmail ASASOĞLU

Genel Sekreter V.

EK:İlgi yazı ( 1 sayfa)

DAĞITIM:

Gereği:                                                                         Bilgi:

-Tüm Üyelerimiz (Web Sayfasında)                             -Yönetim Kurulu Başkan ve Üyeleri

-Türk Armatörler Birliği                                               -WISTA Türkiye Derneği

-S.S. Gemi Armatörleri Mot. Taş. Koop.

-Vapur Donatanları ve Acenteleri Derneği

-4,6,13,14,27,28,38,39,45 ve 46 No.lu Meslek