“İthalat Rejimi Kararına Ek Kararda Değişiklik Yapılmasına İlişkin Karar” Hk.

Sayın Üyemiz;

"İthalat Rejimi Kararına Ek Kararda Değişiklik Yapılmasına İlişkin Karar"ın yürürlüğe konulması; Ekonomi Bakanlığının 17/1/2017 tarihli ve 5975 sayılı yazısı üzerine, 20/2/1930 tarihli ve 1567 sayılı Kanunun 1 inci, 14/5/1964 tarihli ve 474 sayılı Kanunun 2 nci, 6/5/1986 tarihli ve 3283 sayılı Kanunun 2 nci, 27/10/1999 tarihli ve 4458 sayılı Kanunun 16 ncı, 22 nci ve 55 inci maddeleri ile 2/2/1984 tarihli ve 2976 sayılı Kanun hükümlerine göre, Bakanlar Kurulu'nca 23/1/2017 tarihinde kararlaştırılmıştır. ( Karar Sayısı: 2017/9781)

Söz konusu Karar 11/03/2017 tarihli 30004 sayılı Resmi Gazete'de yayınlanmış ve 1.1.2017 tarihi itibariyle yürürlüğe girmiş olup, Odamız web sayfası  (www.denizticaretodasi.org.tr ) "Mevzuat Duyuruları" bölümünde de yayınlanmaktadır.

Bilgilerinizi arz ve rica ederiz.

Saygılarımızla,

İsmail ASASOĞLU

Genel Sekreter V.

GEREĞİ :                                                                               BİLGİ:

- Tüm Üyeler (WEB Sayfasında)                                           - Yönetim Kurulu Bşk. ve Üyeleri

- Türk Armatörler Birliği                                                        - İMEAK DTO Şube YK Başkanları

- S.S. Gemi Armatörleri Mot. Taş. Koop.                               - İMEAK DTO Meslek Komite Başkanları

- Türk Armatörler İşverenler Sendikası (TAİS)

- Vapur Donatanları ve Acenteleri Derneği

- GİSBİR

- GESAD

- Gemi ve Yat İhracatçıları Birliği

- Türk Loydu Vakfı İktisadi İşletmesi

- KOSTBİR

- Yalova Altınova Tersane Gir. San. ve Tic. A.Ş.

- YAGESAD

- İMEAK DTO Şubeleri