Rekabetçilik ve Yenilik Sektör Operasyonel Programı Hk.

İlgi: TOBB'nin 18.04.2017 tarih ve 0432/6492 sayılı yazısı.

İlgi yazı ile;

-Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı'ndan alınan bir yazıya atfen, Avrupa Birliği ve Türkiye Mali İşbirliği çerçevesinde hazırlanmış olan "Rekabetçilik ve Yenilik Sektör Operasyonel Programı" nın 2014- 2020 yıllarını kapsadığı ve   ülkemizde Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığının AB Mali Programları Daire Başkanlığı tarafından yürütüldüğü,

-Rekabetçilik ve Yenilik Sektör Operasyonel Programı'nın "İmalat Sanayii, Araştırma ve Geliştirme ile Teknoloji Transferi ve Ticarileşme" faaliyet alanlarında 06 Nisan 2017 tarihi itibariyle Proje Teklif Çağrıları açıldığı, söz konusu çağrının son başvuru tarihinin 09 Haziran 2017 olarak belirlendiği,

-Söz konusu proje teklif çağrıları ile ilgili detaylı bilgiye TOBB'nin http://tobb.org.tr/Sayfalar/Detay.php?rid=2560&lst=DuyurularListesi internet adresinden ulaşılabildiği, açıklanmıştır.

Üyelerimizin proje teklif çağrısına başvurmaları durumunda Odamızı (mustafa.yavuzyılmaz@denizticaretodasi.org.tr) ve TOBB'ni  (oya.ersoz@tobb.org.tr) ayrıca  bilgilendirmeleri hususunu arz ve rica ederiz.

Saygılarımızla,

İsmail ASASOĞLU

Genel Sekreter V.

DAĞITIM