İMEAK Deniz Ticaret Odası Eylül 2015 meclis toplantısı   meclis salonunda yapıldı. Meclisin toplantı başkanlığını Cengiz Kaptanoğlu yaptı. Kaptanoğlu toplantıda birlik çağrısı yaptı, terör saldırılarında hayatını kaybedenler ve bütün denizcilik camiasından bugüne kadar hayatını kaybedenler için meclisi bir dakikalık saygı duruşuna davet etti.

İMEAK DTO Temmuz ayı mizanını Hüseyin Yangın okudu. Mizandan sonra Emekli Koramiral Işık Biren Paşa denizcilik, tarihi ve bugüne kadar yapılanlar ile ilgili bir konuşma yaptı.Işık Biren Paşa'ya DTO meclis Yönetim Kurulu Başkanı Metin Kalkavan bir plaket sundu.

DTO Meclis Yönetim Kurulu üyesi Kaptan Erbil Özkaya'nın oda faaliyeleri sunumundan sonra; Meclis Yönetim Kurulu Üyesi İlker Meşe, Armatörler Birliği Başkan Vekili Erol Yücel, KOSDER Başkanı Kaptan Salih Zeki Çakır, Yusuf Ziya Çakır, GYİD Yönetim Kurulu Başkanı,DTO Yönetim Kurulu Üyesi Ali Deniz Eraydın, Balıkçılık Meslek Komitesi Başkanı Murat Kul, Bahçeşehir Üniversitesi Türk Boğazları Uygulama ve Araştırma Merkezi (BAU TÜRBAM) Müdürü Kaptan Saim Oğuzülgen, SULİM Başkanı Abbas Kolçalar, Bodrum Ticaret Odası Mesclis Başkanı Tunç Kurtluoğlu, DTO Meclis Üyesi Bahri Turan,Brokerler Derneği Başkanı Fikret Kösoğlu meclis kürsüsünden bilgi, görüş, dilek ve şikayetlerini dile getirdiler.

İMEAK Deniz Ticaret Odası