“Türkiye Cumhuriyeti Hükümeti İle Azerbaycan Cumhuriyeti Hükümeti Arasında Seyir, Hidrografi ve Oşinografi Alanlarında İşbirliği Protokolünün Onaylanması Hakkında Karar” Hk.

Sayın Üyemiz,

Bakanlar Kurulu’nca 30/04/2018 tarihinde kararlaştırılanTürkiye Cumhuriyeti Hükümeti ile Azerbaycan Cumhuriyeti Hükümeti Arasında Seyir, Hidrografi ve Oşinografi Alanlarında İşbirliği Protokolünün Onaylanması Hakkında Karar 09 Haziran 2018 tarih ve 30446 sayılı Resmi Gazete’de yayınlanmıştır.

Söz konusu Karar Odamızın web sayfasında www.denizticaretodasi.org.tr adresinde “Genel” ve “Mevzuat Duyuruları” bölümlerinde yayınlanmaktadır.

Bilgi ve gereğini arz ve rica ederiz.

Saygılarımızla,

İsmail ASASOĞLU

Genel Sekreter V.

EK: Karar Örneği (11 Sayfa Web’te)

DAĞITIM

GEREĞİ:                                                                              BİLGİ:

- Tüm Üyelerimiz (WEB Sayfasında)                                      - Yönetim Kurulu Bşk. ve Üyeleri

- Türk Armatörler Birliği                                                          - İMEAK DTO Meslek Komite Bşk.

- S.S. Gemi Armatörleri Mot. Taş. Koop.

- Vapur Donatanları ve Acenteleri Derneği

- TAİS