Eğitim - Alpha Marine PSC Inspections Semineri Hk.

​                 Sayın Üyemiz,

İlgi: Türk Armatörler Birliği'nin 12.12.2018 tarih ve 133 sayılı sirküleri.

İlgi yazı ile;

19 Aralık 2018 tarihinde 09:30 – 17:00 saatlerinde Radisson Blu Asia Ataşehir Otel'de Alpha Marine Consulting Ltd tarafından "PSC Inspections" konulu bir seminer düzenleneceği,

Bu kapsamda, Türk Armatörler Birliği'nin bir üyesi için her eğitimde ücretsiz katılım hakkı tanındığı, talep eden üyeleri arasından belirlenecek bir üyenin bu eğitime ücretsiz olarak iştirak edeceği, ücretsiz katılım uygulaması için Türk Armatörler Birliği üyelerinin armatorler@armatorlerbirligi.org.tr e-posta adresinden   14 Aralık 2018 tarihine kadar taleplerini iletmesi gerektiği,

hususları bildirilmektedir.

Bilgi ve gereğini arz ve rica ederiz.

Cengiz ÖZKAN

Genel Sekreter V.

EK: İlgi Yazı ve Ek'i  (5 Sayfa Web Sayfası)

DAĞITIM

GEREĞİ                                                                                                      BİLGİ:

- Tüm Üyelerimiz (WEB Sayfasında)                                                             - Yönetim Kurulu Bşk. ve Üyeleri

- Türk Armatörler Birliği                                                                                - İMEAK DTO Şube YK Başkanları

- S.S. Gemi Armatörleri Mot. Taş. Koop.                                                       - İMEAK DTO Meslek Komite Bşk.

- Vapur Donatanları ve Acenteleri Derneği                                                   - Meclis Üyeleri

- S/S İstanbul Anadolu Yakası Kumcular                                                       - TAİS

Üretim ve Pazarlama Kooperatifi

- UND

- İMEAK DTO Şubeleri ve Temsilcilikleri

- Gemi Yakıt İkmalcileri Derneği

- S.S. Deniz Tankerleri Akaryakıt Taş. Koop.

- Gemi Tedarikçileri Derneği

- KOSDER