Gemi ve Su Araçlarında Gazdan Arındırma Yönetmeliği Taslağı Hak.

Sayın Üyemiz;

İlgi: UAB Tersaneler ve Kıyı Yapıları Genel Müdürlüğü’nün 10.04.2019 tarih ve E.28843 sayılı yazısı

İlgi yazı ile 21.12.2004 tarihli ve 25677 sayılı Resmi Gazete'de yayımlanan Gemi ve Deniz Araçlarının İnşa, Tadilat, Bakım, Onarım ve Söküm İşlemlerinde Gazdan Arındırma Yönetmeliğe ilişkin uygulamada yaşanan sorunların giderilmesi ve mevzuatın geliştirilmesi amacıyla Genel Müdürlükleri tarafından “Gemi ve Su Araçlarında Gazdan Arındırma Yönetmeliği Taslağı”nın hazırlandığı bildirilerek Odamız görüşleri istenmektedir.

Odamız görüşüne esas teşkil etmek üzere bahse konu Taslak hakkındaki değerlendirmelerinizin Mevzuat Hazırlama Usul ve Esasları Hakkında Yönetmeliğe uygun olacak şekilde Ek-2 form aracılığıyla en geç 30 Nisan 2019 Salı günü mesai saati bitimine kadar Odamıza (mustafa.yavuzyilmaz@denizticaretodasi.org.tr adresine) gönderilmesi hususunda bilgi ve gereğini arz ve rica ederim.

Saygılarımla,

İsmet SALİHOĞLU

Ek-1 : Taslak Yönetmelik ( 17 Sayfa )

Ek-2 : Görüş Bildirme Formu (1 Sayfa)