36. Dönem Gümrük Birliği Ortak Komitesi Gündemi Hk.

İlgi: Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nin (TOBB) 30.04.2019 tarihli ve 4636 sayılı yazısı.

Sayın Üyemiz,

İlgi yazı ile, Türkiye-AB Gümrük Birliği’ni doğrudan ilgilendiren alanlarda ortaya çıkan sorunların çözümü ve Gümrük Birliği’nin düzgün işleyişinin temin edilmesi amacıyla “Türkiye-AB Gümrük Birliği Ortak Komitesi (GBOK) Toplantıları”nın gerçekleştirildiği belirtilmektedir.

Bu kapsamda, “36. Dönem GBOK Toplantısı”nın, 8-9 Temmuz 2019 tarihlerinde Brüksel, Belçika’da gerçekleştirilmesinin planlandığı bildirilmektedir. Bahse konu toplantı kapsamında gündeme getirilmesi gereken hususlara ilişkin görüş ve önerilerin en geç 17 Mayıs Cuma günü mesai bitimine kadar gozde.turkes@denizticaretodasi.org.tr e-posta adresine iletilmesi gerektiği hususunu bilgilerinize arz/rica ederim.

Saygılarımla,

İsmet SALİHOĞLU