Uluslararası Ticaret Odası- Uluslararası Denizcilik Bürosu (International Maritime Bureau , ICC - IMB ) 2015 Yılı Deniz Haydutluğu Raporu Hk.

​

İlgi: Uluslararası Ticaret Odası- Uluslararası Denizcilik Bürosu (International Maritime

Bureau , ICC - IMB )'nin 2 Şubat 2016 tarihli bila sayılı Deniz Haydutluğu Raporu.

Uluslararası Denizcilik Bürosu'nun (ICC-IMB) yayımladığı 2015 Yılı Deniz Haydutluğu Raporu'nda , dünya üzerinde bölgelere göre meydana

gelmiş Deniz Haydutluğu olayları hakkında bilgilere yer verilen raporun özet Türkçe çevirisi EK'te  sunulmuştur.

Bilgilerinizi arz ve rica ederiz.

Saygılarımızla,

İsmail ASASOĞLU                                                                                                                                                                                                      Genel Sekreter V.

EK: Deniz Haydutluğu Raporu (3 sayfa)

DAĞITIM:

Gereği:                                                                                 Bilgi:

- Tüm Üyelerimiz (WEB)                                                     -T.C. UDHB, Deniz Ticareti Genel

-Türk Armatörler Birliği                                                         Müdürlüğü

-S/S Gemi Armatörleri ve Motorlu Taş. Koop.                   -  Deniz Kuvvetleri Komutanlığı,

- Vapur Donatanları ve Acenteleri Derneği                            Çok Uluslu Deniz Güvenliği

- 15,16,17,18,19,20, 21, 22 23, 24, 25, 27,28                         Mükemmeliyet Merkezi

29,30 Meslek  Grupları                                                     - YK Başkan ve Üyeleri

- UND

- KOSDER

- ROFED

- S.S. Deniz Tankerleri Akaryakıt Taş. Koop.

- Türk Uzakyol Gemi Kaptanları Derneği

- Tüm Gemi Sahibi Firmalar