Etkinlik Bilgileri

• Kontenjan: 50
  • Yer: İMEAK DTO Meclis Salonu

Etkinlik Detayı

Odamıza online başvurusunu yapan üyelerimizin, ikinci aşamayı tamamlamak üzere , Odamız sistemine başvurusundan bir saat sonra https://adbs.uab.gov.tr adresine E-Devlet şifresi ile girerek, sistemde Odamıza açılan (İMEAK Deniz Ticaret Odası) sınav yerini ve gireceğiniz sınav türünü Amatör Denizci Belgesi (ADB) ve/veya  Kısa Mesafe Telsiz Operatörü Belgesi (KMT) Eğitim ve  Sınavını seçerek, uygun bir vesikalık fotoğrafınızı yükledikten sonra Sürücü Belgesi olmayan üyelerimizin B Sınıfı Sürücü Belgesi almak için gereken Sağlık Raporunu sistemlerinin Sicil Dosyaları kısmına yüklemeleri gerekmektedir. (Ancak bazen Sürücü Belgeleri sorgulanamamaktadır. Böyle durumlarda Sicil Dosyalarına Sürücü Belgelerinin fotoğrafını yüklemelerini gerekmektedir.)

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı Sınav Sistemini, Sınav tarihinize 24 saat kala otomatik olarak kapandığından başvurunuzun ikinci ve son aşamasının 23 Ağustos 2020 tarihine kadar yapılmış olması gerekmektedir.