2020-2012 Dönemi Hedef ve Öncelikli Ülkeler Listesi Hk.

İlgi      :Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB)’nin 03.10.2019 tarihli 9823 sayılı yazısı.

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) tarafından gönderilen ilgi yazıda, Pazara Giriş Komitesi'nin 27 Ağustos 2019 tarihinde gerçekleştirilen 10. Toplantısı akabinde, Pazara Giriş Komitesi üyelerinin görüş ve değerlendirmeleri çerçevesinde 2020-2021 dönemi Hedef ve Öncelikli Ülkeler listesinin aşağıdaki şekilde belirlenmesine karar verildiği bildirilmektedir.

Hedef Ülkeler: Amerika Birleşik Devletleri, Brezilya, Çin Halk Cumhuriyeti, Etiyopya, Fas, Güney Afrika Cumhuriyeti, Güney Kore, Hindistan, Irak, İngiltere, Japonya, Kenya, Malezya, Meksika, Özbekistan, Şili ve Rusya.

Öncelikli Ülkeler: Almanya, Azerbaycan, Bangladeş, Birleşik Arap Emirlikleri, Bulgaristan, Çekya, Demokratik Kongo, Endonezya, Fildişi Sahili, Filipinler, Fransa, Gana, Gürcistan, İran, İtalya, Kanada, Katar, Kazakistan, Mısır, Nijerya, Pakistan, Polonya, Romanya, Senegal, Sırbistan, Tanzanya, Ukrayna ve Vietnam.

Bilgilerinizi arz/rica ederim.

Saygılarımla,