ABD Ticaret Bakanlığı Akıllı Üretim Teknolojileri Etkinlik ve B2B Duyurusu Hk.

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) tarafından gönderilen 22 Eylül 2020 tarih ve 8154 sayılı Ek'te sunulan yazıda, ABD Ticaret Bakanlığı tarafından her sene düzenlenen "Discover Global Markets" etkinliğinin bu sene sanal ortamda 7-9 Ekim 2020 tarihleri arasında ve "Intelligent Manufacturing - Akıllı Üretim Teknolojileri" alanında gerçekleştirileceği ve etkinliğe ilişkin tanıtım broşürünün yazı ekinde sunulmakta olduğu bildirilmektedir.

Yazıda devamla, "Akıllı Üretim Teknolojileri" alanında çözümler sunan ve Türkiye'de iş yapmak isteyen Amerikan tedarikçileriyle tanışmak üzere, Üyelerimizin ilgili etkinliğine katılımlarından memnuniyet duyulacağı belirtilmekte olup, etkinliğe katılmak isteyen Üyelerimizin "https://bit.ly/3hZ8pQe" internet adresi üzerinden ücretsiz olarak kayıt yaptırabilecekleri; bir firmadan birden fazla temsilcinin katılımı durumunda, her bir katılımcı için ayrı olarak kayıt yaptırılması gerektiği ifade edilmektedir.

Bahse konu B2B görüşmelerinde yer alacak Amerikan firmalarının taslak listesine "https://bit.ly/3iWiRcv" internet adresinden ulaşılabileceği ve güncellenen listede yer alan 100'ün üzerinde Amerikan firmasının görüşmelere katılım sağlamasının öngörüldüğü bildirilmektedir.

Konu ile ilgili olarak detaylı bilgi için ABD Başkonsolosluğu Ticaret Müsteşarlığında görevli Ticaret Ataşe Yardımcısı Perim Akgüner (Perim.Akguner@trade.gov) ile temasa geçilebileceği ifade edilmektedir.

Bilgilerinize arz/rica ederim.

1049_2522_abd_ticaret_bakanl_ak_ll_retim_teknolojileri_etkinlik_ve_b2b_duyurusu_hk.pdf