Dışişleri Bakanımızın Karadağ Ve Arnavutluk'u Ziyareti

SAYIN ÜYEMİZ,

İlgi : Türkiye Odalar ve Borsalar Birliğinin (TOBB) 11/01/2020 tarihli ve 352 sayılı yazısı.

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) tarafından gönderilen ilgi yazıda, Dışişleri Bakanı Sayın Mevlüt ÇAVUŞOĞLU'nun, 11 Şubat 2020 tarihinde Karadağ'ı ve 12 Şubat 2020 tarihinde Arnavutluk'u ziyaret ederek bir takım temaslarda bulunmasının öngörüldüğü belirtilerek, söz konusu temaslarda gündeme getirilmesinde fayda görülen hususlara ilişkin görüş talep edilmektedir.

Karadağ ve Arnavutluk ile ilgili ticari faaliyetler veya yaşanan sorunlara ilişkin görüşlerinizin en geç 20 Ocak 2020 mesai bitimine kadar Odamıza (iletisim@denizticaretodasi.org.tr) iletilmesi hususunda bilgilerinizi ve gereğini arz/rica ederim.

Saygılarımla,
Cengiz ÖZKAN