Gemide Enerji Verimliliği Hk.

Sayın Üyemiz,

İlgi: Bartın Üniversitesi Bartın Meslek Yüksekokulu Ulaştırma Hizmetleri Bölümü’nden alınan

e-posta mesajı.

İlgi mesaj ile; Bartın Üniversitesi ve İstanbul Teknik Üniversitesi ile birlikte "Gemide Enerji Verimliliği Farkındalığı" üzerine akademik çalışma yürüttükleri, bu çalışmanın enerji verimliliği konusunda gemide görev yapan personelin konu hakkındaki farkındalığını ölçmek ve bunu arttırmaya yönelik olduğu belirtilerek, Odamızın, bu çalışmayı bünyesinde bulunan gemi sahipleri ve işletmeleri ile paylaşmasının çalışmalarında ciddi sonuçlar almalarını sağlayacağı bildirilmektedir.

Bahse konu çalışma kapsamda hazırlanan ve bir örneği Ek’te yer alan, anketin doldurularak mehmeterdogan@bartin.edu.tr adresine gönderilmesi hususunda bilgi ve gereğini arz/rica ederim.

Saygılarımla

İsmet SALİHOĞLU

EK: Anket/ Çalışma (6 Sayfa)

Odamız Web Sayfasında