Gemilerde Görev Yapacak Zabit Açığının Giderilmesine Yönelik İstişare Toplantısı

Gemilerde görev yapmak üzere, 3000 GT Kaptan ve Birinci Zabit ile 3000 KW Başmakinist ve II.Makinist yeterliliğine sahip personel bulunamamasının nedenleri ile çözüm önerilerinin yer alacağı bir Rapor hazırlanması maksadıyla;

Odamız üyesi gemi sahibi/işletmecisi şirketlerin personel müdürlerinin katılımıyla, "Yeterliliklerine ve yaşlarına göre aktif 3000 GT/3000 KW zabitan mevcutları ile bu zabitlerden yıllara göre uzakyol zabitliğine geçiş sayıları, Gemilerde 3000 GT Kaptan ve Birinci Zabit ile 3000 KW Başmakinist ve II.Makinist yeterliliğine sahip personel bulunamaması sorununun nedenleri ve çözüm önerileri ile Mevzuat değişiklikleri dahil alınması gereken önlemlerin belirlenmesi" konuları esas alınarak 23 Ağustos 2022 Salı günü saat 14:00'da Odamız Meclis Salonu'nda bir toplantı gerçekleştirilecektir.

Bahse konu toplantıya, Odamız üyesi gemi sahibi/işletmecisi şirketlerin personel müdürlerinin katılımları hususunu arz/rica ederim.

585_2639_gemilerde_g_rev_yapacak_zabit_a_n_n_giderilmesine_y_nelik_isti_are_toplant_s_.pdf