Gine Körfezi ve Batı Afrika Açıkları için Güncel Güvenlik Rehberi Hk.

Sayın Üyemiz,

İlgi : Uluslararası Deniz Ticaret Odasının (ICS) 31/03/2020 tarihli ve PRESS(20)07 sayılı yazısı.

Uluslararası Deniz Ticaret Odası (ICS) tarafından gönderilen Ek'te sunulan ilgi yazıda, Batı Afrika ve Gine Körfezi açıklarında faaliyet gösteren gemiler ve personeli için, güvenliklerine yönelik dış tehditleri tespit etmek, sakınmak ve geciktirmek için gerekli önlemleri belirlemeye yardımcı olmak maksadıyla, hükümetler ve askeri birimler tarafından desteklenen sektör kuruluşlarının birlikte çalışarak hazırladığı güncel Güvenlik Rehberi'nin yayınlandığı bildirilmektedir.

Bahse konu Güvenlik Rehberi'nin, denizciler için faydalı diğer deniz güvenliği bilgilerine de ulaşmaya imkan sağlayan www.maritimeglobalsecurity.org  web sitesinden ücretsiz olarak indirilebileceği

belirtilmektedir.

Bilgilerinizi arz/rica ederim.