Kolay İhracat Platformu Bilgilendirme Semineri

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) tarafından gönderilen 08.04.2021 tarih ve 1602 sayılı Ekte sunulan yazıda;

KOBİ'leri ilgilendiren yeni uygulamalar ve gelişmeler hakkında farkındalık oluşturulması ve ihtiyaç duyulan alanlarda bilgi paylaşımı yapılması amacıyla, TOBB tarafından ilgili kurum ve kuruluşlarla işbirliği içerisinde internet üzerinden bilgilendirme seminerlerinin gerçekleştirildiği ifade edilmektedir.

Yazıda devamla, Ticaret Bakanlığı tarafından "Kolay İhracat Platformu" ile ihracat yapacak firmaların, ürün, hedef pazar ve potansiyel pazar önerileri yoluyla uygun pazarlara ulaşmaları doğrultusunda bilgilendirildikleri belirtilmektedir.

Bu kapsamda; bahse konu İhracat Platformu imkanlarını KOBİ'lere daha detaylı aktararak, bilgilenmeleri ve ihracatlarını bilinçle şekillendirebilmeleri ve artırabilmelerini sağlamak amacıyla; 20 Nisan 2021 Salı günü Saat 14.00'de ekli program çerçevesinde internet üzerinden bilgilendirme semineri gerçekleştirileceği ve seminer sonunda katılımcıların sorularının cevaplandırılacağı bildirilmektedir.

Bilgilerinize arz/rica ederim.

400_1191_t_rkiye_odalar_ve_borsalar_birli_i_taraf_ndan_gelen_08042021_tarihli_yaz_ve_eki.pdf