SDG Business Forumu Hk.

Sayın Üyemiz,

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği'nden (TOBB) alınan 17.09.2020 tarihli Ek'te sunulan yazıda, Birleşmiş Milletler (United Nations–UN) 75. Genel Kurul Yüksek Düzeyli Haftası kapsamında, Uluslararası Ticaret Odası (International Chamber of Commerce-ICC), BM Ekonomik ve Sosyal İşler Bölümü (UN Department of Economic and Social Affairs–UN DESA) ve BM Küresel İlkeler Sözleşmesi (UN Global Compact) ev sahipliğinde 23 Eylül 2020 tarihinde 07.0014.00 saatleri arasında "Sürdürülebilir Kalkınma Hedefleri İş Forumu (SDG Business Forum)" başlıklı toplantının sanal ortamda düzenleneceği bildirilmektedir.

Yazıda, özel sektörün mevcut ekonomik sorunlarının çözümünde ve sürdürülebilir bir gelecek için kalıcı çözümlerin oluşturulmasındaki rolüne odaklanacak bahse konu forumun, esasen 21-22 Eylül 2020 tarihleri arasında düzenlenecek Özel Sektör Forumu ve Küresel Etki Forumu'nun devamı niteliğinde olduğu ifade edilmektedir.

Söz konusu etkinliğe ilişkin kayıt işlemlerine https://bit.ly/2RLAXSB ve SDG Business Forum programına https://bit.ly/2FMmxzi internet adresleri üzerinden ulaşılabileceği belirtilmektedir.

Bilgilerinize arz/rica ederim.

 

 

 

1037_2500_sdg_business_forumu_hk.pdf