Türkiye-İspanya 7. Hükümetlerarası Zirvesi Hk.

Sayın Üyemiz,

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği'nden (TOBB) alınan 21.10.2021 tarihli Ek'te sunulan yazıda, Türkiye-İspanya 7. Hükümetlerarası Zirve'nin Sayın Cumhurbaşkanımız eş başkanlığında 17-18 Kasım 2021 tarihlerinde ülkemizde gerçekleştirileceği bildirilmektedir.

Bu kapsamda, söz konusu toplantının hazırlıklarında kullanılmak üzere İspanya ile ticari ve ekonomik ilişkilerin artırılmasına yönelik iş birliği imkanları, öncelik verilecek sektörler, ticaretin geliştirilmesi için öneriler, ikili ilişkilerde yaşanan sorunlar ve çözüm önerileri gibi konulara ilişkin görüşlerin 25 Ekim 2021 Pazartesi gününe kadar TOBB'a (mustafa.findikoglu@tobb.org.tr) iletilmesinden memnuniyet duyulacağı ifade edilmektedir.

Bilgilerinize arz/rica ederim.

1110_2848_t_rkiye_ispanya_7_h_k_metleraras_zirvesi_hk.pdf