Çalışma İzni Hk.

Sayın Üyemiz,

İlgi: Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı İstanbul Liman Başkanlığı'nın 19.10.2018 tarih ve E.10190 sayılı

yazısı.

İlgi yazı ile,  İstanbul Liman Başkanlığı'nın İdari Sahası Haliç içinde yer alan Atatürk Köprüsünün Deniz Yolu Geçiş Bölümlerindeki Dubalara "Köşe Usturmaça Yapılması İşi" kapsamında, uygun hava ve deniz koşulları gözlenerek 22.10.2018-30.10.2018 tarihleri arasında montaj çalışmaları yapılacağı,

Bu çalışmalar sırasında işyeri ve deniz trafiğinin güvenlik önlemlerinin İ.B.B. Deniz Hizmetleri Müdürlüğü koordinesinde DERİN KAROT firması tarafından alınacağı, gerekli olması halinde köprünün deniz trafiği geçiş bölümlerinden birinin kapatılarak, diğer bölümden kontrollü bir şekilde yapılacağı,

Bahse konu çalışmalar sırasında müsait olan köprü deniz trafiği geçiş bölümünden geçilerek seyir yapılması gerektiği, seyir, can, mal ve çevre emniyetinin sağlanması bakımından konunun denizcilere/ilgililere ve gemi kaptanlarına duyurulması istenmektedir.

Bilgi ve gereğini arz ve rica ederiz.                                                                                   Saygılarımızla

Cengiz ÖZKAN

Genel Sekreter V.

EK: İlgi Yazı Örneği (2 Sayfa Web Sayfası)

DAĞITIM:

GEREĞİ:

- Tüm Üyelerimiz (WEB Sayfasında)

- Türk Armatörler Birliği

- S.S. Gemi Armatörleri Mot. Taş. Koop.

- Vapur Donatanları ve Acenteleri Derneği

- TAİS

- İstanbul Şehir Hatları Tur. San. ve Tic. A.Ş.

- İDO A.Ş.

- İstanbul Turistik Yüzer Tesis İşletmeleri Derneği

- SÜR-KOOP

- Deniz Ürünleri Avcıları Üreticileri Merkez Birliği

- S.S. İstanbul Bölgesi Su Ürünleri Kooperatifleri Birliği

- BAU TÜRBAM

- S.S. Avrasya Deniz Taş. Turz. Hiz. İnş. San. ve Tic. Aş.

- S.S. Turizm ve Yolcu Deniz Taşıyıcılar Koop.

- S.S. Boğaziçi Yolcu ve Tur. Den. Mot. Taş. Koop.

- S.S. Mavi Marmara Deniz Yolcu ve Turizm Mot. Taş. Koop.

- Teknomar Denizcilik ve Deniz Araçları İşletme ve Tic. A.Ş.

609_3418_EK_609.pdf