13.3.2019 , Sayi : 992, Sirküler No : 171

Sayın Üyemiz,

- 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi’nin 104’üncü Yıldönümü etkinlikleri kapsamında, Deniz Kuvvetleri Komutanlığı bağlısı yüzer unsurlar tarafından 16 Mart 2019 (Yedek:17 Mart) tarihinde Çanakkale Boğazında muhtelif tipte harp gemileri ile nizam halinde denizden Prova geçişi ve 18 Mart 2019 tarihinde denizden Tören Geçişinin icra edileceği,

- Bu kapsamda, 16 ve 18 Mart 2019 tarihlerinde, 08:00 ile 18:00 saatleri arasında Çanakkale Boğazı’nın deniz trafiğine kapatılacağı,

hususları öğrenilmiştir.

Bilgi ve gereğini arz/rica ederim.                                                                             Saygılarımla

İsmet SALİHOĞLU

İletişim Bilgileri

Ad Soyad: Burcu ÇAKAR
Ünvan : Kurumsal İletişim Müdürü
Telefon : +90 212 252 01 30 (315)

Ekler

Ekleri indirmek için aşağıdaki linklere tıklayınız.

992-171.pdf
İMEAK Deniz Ticaret Odası