4.4.2019 , Sayi : 1262, Sirküler No : 225

Atatürk Havalimanı’nın İstanbul Havalimanı’na taşınması sırasında Atatürk Havalimanı’na gelen ve giden yollar araç trafiğine kapatılacağından;

- Atatürk Havalimanı’nın, Yeni İstanbul Havalimanı’na taşınması sebebiyle 5 Nisan Cuma saat 19:00’dan 7 Nisan Pazar saat 00:00’a kadar AHL Gümrük Müdürlüğü’nde Mesai dışı işlem yapılmayacağı,

- Ayrıca Atatürk Havalimanı Gümrük Müdürlüğü’ne araçla gelen kişilerin 5 Nisan saat 19:00’dan önce Kargo Terminali’nden ayrılmaları yoksa trafik normal seyrine dönene kadar araç çıkışı yapılmayacağı,

öğrenilmiştir.

Bilgilerinizi arz ve rica ederim.

Saygılarımla,

İsmet SALİHOĞLU

EK : Duyuru (1 sayfa)

Not : (05 Nisan 2019 günü saat 22:00’den başlayarak 06 Nisan 2019 saat 10:00’a kadar 12 saat süreyle Yeşilyurt Havuzlu kavşaktan başlayarak İstanbul Havalimanı girişine kadar, 06 Nisan 2019 günü saat 10:00’dan 23:59’a kadar 14 saat süreyle Yeşilyurt Havuzlu kavşaktan başlayarak Mahmutbey kavşağına kadar yolun kapatılması için 18.03.2019 tarihli UKOME Kararı alınmıştır.)

İletişim Bilgileri

Ad Soyad: Burcu ÇAKAR
Ünvan : Kurumsal İletişim Müdürü
Telefon : +90 212 252 01 30 (315)

Ekler

Ekleri indirmek için aşağıdaki linklere tıklayınız.

4987_001.pdf
İMEAK Deniz Ticaret Odası