6.3.2017 , Sayi : 850, Sirküler No : 175

İlgi   : Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) 'un 28.02.2017 tarihli 3522 sayılı  yazısı.

İlgi yazı ile, Irak'ın Ankara Büyükelçiliği Ticaret Müşavirliği'nin verdiği bilgiye atıfta bulunarak, " İslam İşbirliği Teşkilatı Üyesi Ülkeler Arasında Ekonomik Entegrasyona Doğru" temasıyla, Irak Ticaret Bakanlığı'na bağlı Fuarlar ve Ticari Hizmetler Devlet Şirketi'nin koordinasyonunda, 2-7 Nisan 2017 tarihlerinde Irak / Bağdat Uluslararası Fuar alanında "16. İslam İşbirliği Teşkilatı Üyesi Ülkeler İçin Fuar" adıyla bir etkinliğin düzenleneceği bildirilmektedir.

Söz konusu Fuar'a ilişkin davet mektuplarına TOBB web sayfası (www.tobb.org.tr ) "Hizmetler" başlığı altındaki "Uluslararası İş İmkânları/Yurt Dışı Etkinlikler" bölümünden ulaşılabilmektedir.

Bilgi ve gereği için arz ve rica ederiz.

Saygılarımızla,

Murat TUNCER

EKLER:

EK:İlgi Yazı  ( 1 sayfa)

DAĞITIM
Gereği:Bilgi:
- Tüm Üyelerimiz (WEB Sayfasında)- Yönetim Kurulu Bşk. ve Üyeleri

İletişim Bilgileri

Ad Soyad: Serkan İNAL
Ünvan : Uzman
Telefon : +90 212 252 01 30 (157)

Ekler

Ekleri indirmek için aşağıdaki linklere tıklayınız.

Sayı 850 Sirkü 175.pdf
İMEAK Deniz Ticaret Odası