27.3.2017 , Sayi : 1176, Sirküler No : 236

Sayın Üyemiz,

"Türkiye Cumhuriyeti Hükümeti İle Lübnan Cumhuriyeti Arasında Değiştirilmiş Şekliyle 1978 Tarihli Gemi Adamlarının Eğitim, Belgelendirme ve Vardiya Standartları Uluslararası Sözleşmesi Kural 1/10 Uyarınca Belgelerin Karşılıklı Tanınması Hakkında Mutabakat Zaptının Onaylanmasının Uygun Bulunduğuna Dair Kanun" 25.03.2017 tarih ve 30018 sayılı Resmi Gazete'de yayımlanıp yürürlüğe girmiştir.

Bahse konu Kanun'a, Odamız web sayfası mevzuat duyuruları bölümünden ulaşılabilmektedir.

Bilgilerinizi arz ve rica ederiz.

Murat TUNCER

DAĞITIM:

Gereği:                                                                                        Bilgi:

- Tüm Üyelerimiz (WEB Sayfasında)                                         -Yönetim Kurulu Başkan ve Üyeleri

- Türk Armatörler Birliği                                                             - İMEAK DTO Şube YK Başkanları

- S.S. Gemi Armatörleri Mot. Taş. Koop                                     - İMEAK DTO Meslek Komite Bşk.

- TAİS                                                                                           - WISTA Türkiye Derneği

- Vapur Donatanları ve Acenteleri Derneği                                  - Türk Loydu Vakfı İktisadi İşletmesi

- S/S İstanbul Anadolu Yakası Kumcular                                     - Gemi Makineleri İşletme Mühendisleri Odası

Üretim ve Pazarlama Kooperatifi                                                - Gemi Mühendisleri Odası

- UND                                                                                            - Meclis Üyeleri

- İMEAK DTO Şubeleri ve Temsilcilikleri

- Gemi Yakıt İkmalcileri Derneği

- S.S. Deniz Tankerleri Akaryakıt Taş. Koop.

- Gemi Brokerleri Derneği

- SULİM

- KOSDER

- ROFED

- S.S. Marmara Bölgesi Balıkçılık Kooperatifi Birliği

- S.S. İstanbul Bölgesi Su Ürünleri Kooperatifleri Birliği

- İ.T.Ü. Denizcilik Fakültesi Mezunları Derneği

- Türk Uzakyol Gemi Kaptanları Derneği

- Türk Kılavuz Kaptanlar Derneği

- Gemi Sahibi Firmalar

- Acenteler

İletişim Bilgileri

Ad Soyad: Mustafa YAVUZYILMAZ
Ünvan : Gemi İnşa Birimi Yetkilisi
Telefon : +90 212 252 01 30 (156)

Ekler

Ekleri indirmek için aşağıdaki linklere tıklayınız.

EK(SIRKU236).pdf
İMEAK Deniz Ticaret Odası