2018 Denizde Emniyet Ödülleri hk.

İlgi: Uluslararası Deniz Ticaret Odası'nın (ICS) MC(18)27 sayı ve 18/04/2018 tarihli yazısı.

Sayın Üyemiz,

İlgi yazıda, '2018 Denizde Emniyet Ödülleri' töreninin 18 Ekim 2018 tarihinde Londra, İNGİLTERE'DE bulunan Mayfair Bölgesindeki Le Méridien Piccadilly Hotel'de düzenleneceği, 'Yılın En İyi Kıyı Ekibi' ile 'Yılın Mürettebatı' olarak belirlenen ödül kategorileri için başvuruların başlamış olduğu ve son başvuru tarihinin 8 Mayıs 2018 olarak belirlendiği ifade edilmektedir.

Söz konusu kategoriler ve diğer Denizde Emniyet ödül kategorileri hakkındaki bilgilere https://www.sasawards.com/enter sayfasından ulaşılabilir.

İlgi yazı ilişikte sunulmaktadır (Ek-1).

Bilgilerinizi arz ve rica ederiz.

Saygılarımızla,

Murat TUNCER

EKLER:

Ek-1: İlgi yazı.

DAĞITIM:

Gereği                                                                                       Bilgi

-Tüm Üyelerimiz (Web Sayfasında)                                   -Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı

-Türk Armatörler Birliği                                                     Deniz ve İçsular Düzenleme Genel Müdürlüğü

-S/S Gemi Armatörleri Motorlu Taş. Koop.                       -Meclis Başkanlık Divanı

-Vapur Donatanları ve Acenteleri Derneği                        -Yönetim Kurulu Başkanı ve Üyeleri

-İMEAK DTO Şubeleri                                                      -IMEAK DTO Şube YK Başkanları

-Türk Loydu Uygunluk Değerlendirme Hizmetleri A.Ş.   -TAIS