ICS Yeni Başkanını Seçti : Mr. Esben POULSSON

​Sayın Üyemiz,

İlgi: Uluslararası Deniz Ticaret Odası'ndan (ICS) alınan 02.06.2016 tarih ve PRESS(16)17 sayılı yazı ve Ekleri

(ICS Basın Bildirisi ve ICS yeni Başkanı Mr. Esben POULSSON'un fotoğrafı).

İlgi yazıda, ICS'in Mr. Esben POULSSON'u yeni Başkanı olarak seçmesi hususundaki Ekli ICS Basın Bildirisinin yerel basın irtibat noktalarına ve Üye Şirketlere gönderilmesi istenmektedir.

2 – 3 Haziran 2016 tarihinde Tokyo, Japonya'da yapılan ICS Yıllık Genel Kurul Toplantısında,  hemen yürürlüğe girmek üzere, ICS Başkanı olarak Mr. Masamichi Morooka'nın (Japonya) yerine, ICS'in daha  önceki Başkan Yardımcısı ve halen Enesel Pte.Ltd.'in Yetkili Başkanı olan Mr. Esben POULSSON (Singapur) ICS Başkanı olarak seçilmiştir.

İlgi yazıda, tüm ICS Üyelerinden yazı Ekleri ICS Basın Bildirisini (yeni Başkanın kısa bir biyografisini de kapsamaktadır) ve ICS Başkanı Mr. Esben POULSSON'un fotoğrafını yerel basın irtibat noktalarına ve Üyeleri olan şirketlere göndermeleri istenmektedir.

İlgi yazı ve Eki ICS Basın Bildirisinin Odamızda yapılan Türkçe çevirisi (Ek-1) ve İlgi yazı ve Ekleri (Ek-2) ilişikte sunulmuştur.

Bilgilerinizi arz ve rica ederiz.

Saygılarımızla,

Murat TUNCER

EKLER:

Ek-1: İlgi yazı Eki ICS Basın Bildirisinin Türkçe çevirisi.

Ek-2: İlgi yazı ve Ekleri (ICS Basın Bildirisi ve Mr. Esben POULSSON'un fotoğrafı)

DAĞITIM:

Gereği:                                                                                       Bilgi:

-Tüm Üyelerimiz (Web)                                                         - Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı

-Türk Armatörler Birliği                                                           Deniz ve İçsular Düzenleme Genel Müdürlüğü

-S/S Gemi Armatörleri Motorlu Taş. Koop.                         - Sefer KALKAVAN

-Vapur Donatanları ve Acenteleri Derneği                           TOBB DTO'ları Konsey Başlanı

-İMEAK DTO Şubeleri                                                               - Meclis Başkanlık Divanı

- TÜRKLİM                                                                                  -Yönetim Kurulu Başkanı ve Üyeleri

-GİSBİR                                                                                        -Sn. Erol YÜCEL

-GESAD                                                                               TOBB Türkiye Denizcilik Meclisi Başkanı

-KOSTBİR                                                                                    -İMEAK DTO Meclis İhtisas Çevre Komisyonu