Türkiye, 1 Milyar Doların Üzerinde Su Ürünleri İhracatı Yaptı

26.03.2019

Şubat itibariyle yaklaşık 140 ülkeye yapılan su ürünleri ihracatında 1 milyar 319 milyon dolar döviz girdisi sağlandı. Yayınlanmasını istediğiniz haber, röportaj ve konu başlıklarıyla ilgili olarak bizimle dtoplus@prosentez.com adresinden temasa geçebilirsiniz.

Yarı Batık Geminin Sökümü İçin Deniz Üzerine Vinç Kuruldu

25.03.2019

Liman ve sahillere terk edilmiş batık ya da yarı batık durumda olan hayalet gemilerin teker teker sökülme işlemleri devam ediyor. İstanbul Zeytinburnu açıklarında büyük bir kısmı batmış halde olan "Bereket " adlı geminin söküm işlemleri için deniz üzerinde vinç kuruldu. Yayınlanmasını istediğiniz haber, röportaj ve konu başlıklarıyla ilgili olarak bizimle dtoplus@prosentez.com adresinden temasa geçebilirsiniz.

İzmir Limanı'nın Kapasitesi Artırılıyor

23.03.2019

İzmir Limanı'nda son dönemde kapasite artırma çalışmaları yürütüldü. Yayınlanmasını istediğiniz haber, röportaj ve konu başlıklarıyla ilgili olarak bizimle dtoplus@prosentez.com adresinden temasa geçebilirsiniz.

İMEAK DTO 3.Müşterek Meslek Komiteleri Toplantısı Yapıldı

22.03.2019

İMEAK Deniz Ticaret Odası’nın düzenlediği 3. Müşterek Meslek Komiteleri Toplantısı, İstanbul Marriott Hotel Asia’da gerçekleşti. Yayınlanmasını istediğiniz haber, röportaj ve konu başlıklarıyla ilgili olarak bizimle dtoplus@prosentez.com adresinden temasa geçebilirsiniz.

Bodrum’da Ticari ve Günübirlik Tekneler Denizle Buluşmak İçin Gün Sayıyor

22.03.2019

BIMCO Şangay Konferansı ve Ödül Töreni 2019

21.03.2019

Türk Deniz Eğitim Vakfı'nın Yeni Yönetimi İş Başında

21.03.2019

TÜDEV'in yeni yönetimi, Başkan Tamer Kıran’ın önderliğinde çalışmalarını sürdürüyor. Bu bağlamda 20 Mart Çarşamba günü Türk deniz Eğitim Vakfı’nın Tuzla’daki binasında Yönetim Kurulu ikinci kez bir araya geldi. Yayınlanmasını istediğiniz haber, röportaj ve konu başlıklarıyla ilgili olarak bizimle dtoplus@prosentez.com adresinden temasa geçebilirsiniz.

Ferit Şahenk, Galataport Projesindeki Son Durumu DTO Plus'a Anlattı

20.03.2019

Doğuş Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ferit Şahenk, Doğuş Grubu’nun öncülüğündeki Galataport adıyla bilinen Salıpazarı Liman Projesindeki son durumu DTO Plus’a anlattı. Yayınlanmasını istediğiniz haber, röportaj ve konu başlıklarıyla ilgili olarak bizimle dtoplus@prosentez.com adresinden temasa geçebilirsiniz.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Çanakkale Köprüsü’nde İncelemelerde Bulundu

19.03.2019

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, yapımı devam eden 1915 Çanakkale Köprüsü’nde incelemelerde bulundu. Yayınlanmasını istediğiniz haber, röportaj ve konu başlıklarıyla ilgili olarak bizimle dtoplus@prosentez.com adresinden temasa geçebilirsiniz.

87 Gemiye Toplam 5 milyon 700 bin TL Ceza Kesildi

18.03.2019

Son 1 yılda katı atık, petrol türevli atık, kirli balast gibi zararlı atıklarla denizleri kirleten 87 gemiye toplam 5 milyon 700 bin TL ceza kesildi. Yayınlanmasını istediğiniz haber, röportaj ve konu başlıklarıyla ilgili olarak bizimle dtoplus@prosentez.com adresinden temasa geçebilirsiniz.

12345678910...
İMEAK Deniz Ticaret Odası