16.11.2018 , Sayi : 4338, Sirküler No : 676

​İstanbul Büyükşehir Belediyesi(İBB) tarafından gönderilen İlgi yazı ile Ulaşım, Akıllı Şehirler, Su Yönetimi gibi alanlarda düzenlenen ve yıllardır ilgili sektörleri buluşturan uluslararası nitelik kazanmış kongre ve fuarlara bu sene Çevre Alanında gerçekleştirilecek yeni bir Zirve ve Fuar eklenerek, "İstanbul Uluslararası Çevre Zirvesi ve Fuarı" adı altında  6–8 Aralık 2018 tarihleri arasında Avrasya Gösteri ve Sanat Merkezi/İstanbul'da gerçekleştirileceği bildirilmiştir.

Zirve ve Fuarın, Kamu Kurum/Kuruluşlar, Meslek ve Ticaret Odaları, STK'lar ve sektörün öncü firmaları ile alanında uzman akademisyenlerin ortak çözümler ürettiği bir platform olacağı belirtilmektedir.

İBB Çevre Koruma ve Kontrol Daire Başkanlığına bağlı Deniz Hizmetleri Müdürlüğü olarak söz konusu platformda Sektörümüzün değerli temsilcileri ve üyelerimizin sektörel paydaşları, çevre konusunda yaptıkları altyapı yatırımları, mekânsal düzenlemeleri, hazırladıkları eylem planlarına ilişkin hazır bulundurdukları ekipmanları ve ülke genelinde uygulanmaya başlanan Sıfır Atık Konseptinde örnek çalışmaları dikkate alınarak bu sene ilk defa gerçekleştirilecek bu etkinliğe katılmasının memnuniyet yaratacağı, ayrıca Fuarda stand açmak isteyenlere ilişkin proje dosyasının Ek'te sunulduğu ve detaylı bilgiye  www.cevre.ist adresinden ulaşabileceği bildirilmektedir. Bilgilerinize arz ve rica ederiz.

Saygılarımızla,

Murat TUNCER

EKLER:

EK-1:Fuar Proje Dosyası (13syf)

İletişim Bilgileri

Ad Soyad: Hayriye DEMİROĞLU
Ünvan : Çevre Uzmanı / Çevre Mühendisi/ İş Güvenliği Uzmanı
Telefon : +90 212 252 01 30 (271)

Ekler

Ekleri indirmek için aşağıdaki linklere tıklayınız.

Istan Uluslararas.pdf
2052_001.pdf