Mesleki Eğitim ve Beceri Geliştirme Protokolü (MEGİP) Genelgesi ve Ekleri Hk.

Sayın Üyemiz;

İlgi: T.C. Türkiye İş Kurumu Genel Müdürlüğü İstanbul Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü’nün

12.06.2018 tarih ve 15824 sayılı yazısı ve eki

İlgi yazı ile; 14 Aralık 2017 tarihinde gerçekleştirilen İstihdam Şurası kapsamında kamuoyu ile istihdam teşvik ve desteklerinin paylaşıldığı, söz konusu teşvik ve destekler kapsamında, T.C. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı ve Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği ile imzalanan Mesleki Eğitim ve Beceri Geliştirme İşbirliği Protokolü’nün (MEGİP) imzalandığı, imzalanan Protokol ve T.C. Türkiye İş Kurumu Genel Müdürlüğü İstanbul Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü’nce hazırlanan Genelge yazısının ekinde gönderildiği belirtilmektedir.

Bilgilerinizi arz/rica ederiz.

Saygılarımızla,

Murat TUNCER

EK: İlgi yazı ve eki (17 sayfa)

DAĞITIM:

GEREĞİ:                                                                            BİLGİ:

- Tüm Üyelerimiz (WEB Sayfasında)                                          - Yönetim Kurulu Başkan ve Üyeleri

- GİSBİR                                                                                                          - İMEAK DTO Şube YK Başkanları

- GESAD                                                                                                           - İMEAK DTO Meslek Komite Bşk.

- Gemi, Yat ve Hizmetleri İhracatçıları Birliği

- Türk Loydu Uygunluk Değerlendirme Hizmetleri A.Ş.

- KOSTBİR

- Yalova Altınova Tersane Gir. San. ve Tic. A.Ş.

- TÜRKLİM

- İMEAK DTO Şubeleri ve Temsilcilikleri