Türk Parası Kıymetini Koruma Hakkında 32 Sayılı Karara İlişkin Tebliğ (İhracat Bedelleri Hakkında) (Tebliğ No: 2018-32/48)Hk.

​Sayın Üyemiz,

İhracat bedellerinin yurda getirilmesine ilişkin usul ve esasları düzenleyen Hazine ve Maliye Bakanlığı'nca Türk Parası Kıymetini Koruma Hakkında 32 Sayılı Karara İlişkin Tebliğ (İhracat Bedelleri Hakkında) (Tebliğ No: 2018-32/48) 04.09.2018 tarih ve 30525 sayılı Resmi Gazete'de yayımlanmış olup, yayımı tarihi itibariyle yürürlüğe giren Tebliğ hükümleri yürürlük tarihinden itibaren 6 ay süresince geçerlidir.

Bilgi ve gereğini arz/rica ederiz.

Saygılarımızla,

Murat TUNCER

EK : Tebliğ (3 sayfa)

Gereği :                                                          Bilgi:

-Tüm Üyeler (Web)                                               - İMEAK Yönetim Kurulu Başkan ve Üyeleri

-Türk Armatörler Birliği                                        -İMEAK DTO Şube Yönetim Kurulu Başkanları

- S.S. Gemi Armatörleri Motorlu Taş.Koop.          - İMEAK DTO Meslek Komite Başkanları

- Vapur Donatanları ve Acenteleri Derneği

-TAİS