2nd Flat Steel Market Conference- 18 Eylül 2012

Tarih: 18 Eylül 2012, Salı Mekan: 5* Istanbul Marriott Asia, Istanbul, Turkey Konferans websitesi: www.FlatSteelMarket.com Organizatorler: Our Metals and CTN Centre 18 Eylül 2012 Salı günü İstanbul Marriott Asia Otel’de düzenlenecek olan Saç Piyasaları konferansı, yassı çelik endüstrisinin güncel durumu değerlendirmek, son trendleri ve pazardaki gelecek beklentilerini ele almak için bir kez daha çelik endüstrisinin en üst düzey uzmanlarını ve piyasa oyuncularını bir araya getiriyor. Konferansın amacı, katılımcıların yassı çelik endüstrisi için kısa ve uzun vadeli beklentileri ve gelecekteki yönü anlamalarına yardımcı olmaktır. Konferans programı ana başlıklar; • Devlet politikaları ve programları (yatırım ve sübvansiyonlar) • Yassı çelik piyasasının geleceği  - arz, talep, eğilimler, değişiklikler, fiyat tahmini. • Türkiye ile AB arasında yassı çelik ticareti genel bir bakış. • Çelik hammaddelerinin geleceği - hurda, kömür ve demir cevheri. • Paslanmaz Çelik ithalat ve ihracatındaki gelişmeler ve gelecek ile ilgili tahminler. • Servis merkezleri - dağıtım sisteminin yeniden tasarlanması. • Otomotiv sektöründe Yeni ufuklar - kalite sorunları, değişen talep, Ar-Ge projeleri. • Boru sektöründe yassı çelik - yerel pazarda ithalat vs kapasite kullanımı. • Galvanizli çelik piyasasındaki fırsatlar. Forum programı: Gümrük, nakliye, çelik ticareti, çelik üretim, dağıtım, otomotiv, boru ve inşaat gibi çeşitli alanlarda uzman olan 8-10 panelistin katılımı ile katılımcılarla bilgi ve uzmanlık alanlarındaki konularla ilgili soru cevap şeklinde gerçekleşecek tartışma bölümü: • Yassı çelik ticareti ve düzenleme etkisi, • Sanayideki beklentiler ve gelişmeler, • Kalite ve fiyat konuları, • Rekabetçi avantajları - fiyat risk yönetimi, maliyet optimizasyonu, yatırım fırsatları, • Saç piyasalarında gelecekte revaçta olacak piyasalar, • İthalat / ihracat başarı stratejileri, • Türkiye'nin hedefi 2023. Konuşmacılar ( 08.08.2012 ) • Dr. Veysel Yayan, Genel Sekreter, DÇÜD Türkiye Demir Çelik Üreticileri Derneği • Sn Tuncay Sergen, Başkan, YİSAD Yassı Çelik İth. İhr.ve Sanayicileri Derneği • Sn. Namık Ekinci, Başkan, ÇİB  Çelik İhracatçıları Birliği • Sn. Mehmet Zeren, Genel Sekreter, ÇEBİD Çelik Boru Üreticileri Derneği • Sn. Tevfik Usta, İstanbul Gümrük ve Ticaret Bölge Müdürü, T.C. Gümrük ve Ticaret Bakanlığı  • Kapt. Alev Tunç, IMEAK DTO Yönetim Kurulu Üyesi, Genel Müdür, Bora Denizcilik • Sn. Mehmet Çakmur, Genel Müdür Yardımcısı, MMK Metalurji Destekleyen kurum ve kuruluşlar: • DCUD – Türkiye demir – çelik üreticileri derneği • DCH – Demir çelik haddeciler derneği • TUCSA – Türk yapısal çelik derneği • IMSAD – İnşaat malzemesi sanayicileri derneği • TMB – Türkiye müteahhitler derneği • YISAD – Yassı çelik ithalat ihracat ve sanayiciler derneği • CEBID – Çelik boru imalatçıları derneği • CIB – Çelik ihracatçıları derneği • PASIAD – Paslanmaz çelik sanayicileri ve işadamları derneği Aşağıdaki sektörler ile tanışma fırsatı: • Yassı çelik üreticileri, tüccarlar ve dağıtıcılar; • Boru ve boru üreticileri, tüccarlar ve dağıtıcılar; • Hurda ve kömür ithalatçıları ve ihracatçıları; • Bölgesel geliştiricileri ve müteahhitler; • Servis merkezleri ve depoları; • Lojistik ve nakliye şirketleri; • OEM'ler, T1 ve T2 tedarikçileri; • Kalite kontrol ve standart sağlayıcıları; • Endüstri analistleri, araştırmacılar ve danışmanlar; • Proje finansörleri ve yatırım bankaları; • Devlet kurumları ve ticaret birlikleri. Kayıt formu: http://www.flatsteelmarket.com/form-flatsteelmarket-tr.pdf Kayıt ücreti: 18 Ağustosa kadar kişi başı 495 EUR Katılım ücreti aşağıdakileri içerir: - Tüm oturumlarda katılımı - Öğle yemeği, kahve molaları - Karşılama partisi - Konferans malzemeleri - MP3 ses kayıt - Simultane çeviri katılımcı olma, stant açma ya da sponsor olma hakkında bilgi almak isteyen üyelerimiz 0216 408 2323 no.’lu telefondan bilgi alabilirler.