Alman-Türk Ticaret ve Sanayi Odası’nın faaliyet ve hizmetlerine ilişkin bilgilendirme semineri

Ticari ilişkiler bağlamında ülkemiz nezdinde önemi büyük olan Almanya ile süregelen işbirliği çalışmaları, ekonomi ve ticaret dünyasının tüm aktörlerince kabul görmekte olup, söz konusu çalışmalar İstanbul Ticaret Odasınca da desteklendiği, bu noktada, ülkemizde faaliyette bulunan ve iki ülke arasındaki ticari ilişkilerin daha da arttırılması doğrultusunda çalışmalarını sürdüren Alman-Türk Ticaret ve Sanayi Odası'nın faaliyetlerinin, özellikle Almanya'da yatırım yapmak veya Almanya pazarına adım atmak isteyen firmalarımız nezdindeki bilinirliğinin artmasının önem arzettiği,

Bu çerçevede, Alman-Türk Ticaret ve Sanayi Odası'nın faaliyet ve hizmetlerine ilişkin bir bilgilendirme semineri, 31 Ocak 2019 Perşembe günü, 09:30-13:00 saatleri arasında İstanbul Ticaret Odası Merkez Bina Meclis Salonu'nda ekte yer alan program çerçevesinde düzenleneceği,

Seminerin ücretsiz olduğu, katılmak istenilmesi halinde ekte sunulan formun doldurularak İstanbul Ticaret Odasına iletilmesi hususu bilgilerinize sunulur.

Not: Seminer sonrasında arzu eden Üyelerimiz Alman-Türk Ticaret ve Sanayi Odası yetkilileri ile birebir görüşme imkânı bulacaklardır. Bu yönde talebi olan üyelerimizin ekli form üzerindeki ilgili bölümü doldurması önemle rica olunur.