Denizcilikte Özel Sektör - Üniversite İşbirliği Örneği Konulu Bilgilendirme Semineri

Dokuz Eylül Üniversitesi Denizcilik Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Sn. Selçuk NAS tarafından; "Gemi işletmelerinde istihdam edilen gemi kaptanlarının yetkinliklerinin değerlendirilmesi, Gemi kaptanlarının göreve uygunluklarının tespiti ile ilgili metodolojinin tanımlanması, Gemi kaptanlarının seyir emniyeti konusunda yetkinliklerinin geliştirilmesi, Filo genelinde kaza ve insan hata payının azaltılması,    P&I Clup Sigortası primlerinin ve işletme maliyetlerinin düşürülmesi, Gemi işletmesi genelinde emniyet kültürünün geliştirilmesi, TMSA Göreve Uygunluk Değerlendirmesi ve TMSA III Seyir Emniyeti 5.4.3. Gemi Kaptanı ve Zabitlerin Yetkinlik Değerlendirmesi için Çözüm Önerisi" gibi konular hakkında bilgiler verilecek olan bir bilgilendirme semineri/toplantısı düzenlenecektir.

Bu kapsamda, Odamız Meclis Salonunda 23.10.2018 Salı günü saat 14:00'da yapılacak olan "Denizcilikte Özel Sektör – Üniversite İşbirliği Örneği" konulu bilgilendirme semineri/toplantısına katılım sağlanması ve bahse konu toplantıya katılım sağlayacakların bahadir.kucuk@denizticaretodasi.org.tr adresine bildirilmesi hususunda bilgi ve gereğini arz ve rica ederiz.