Geleceğin Denizcilik Odaklı Yenilikçi Eğitim Ağı Projesi Paydaşlar Konferansı

Piri Reis Üniversitesi liderliğinde Avrupa Birliği ile koordineli olarak 6 yabancı üniversite ve organizasyonla birlikte yürütülecek olan “Geleceğin Denizcilik Odaklı Yenilikçi Eğitim Ağı” projesi kapsamında Piri Reis Üniversitesi Tuzla Kampüsünde (Postane Mahallesi, Eflatun Sk. No:8, 34940 Tuzla/İSTANBUL) 23-24 Ocak 2020 tarihlerinde paydaşlar konferansı gerçekleştirileceği bildirilmektedir.

Proje’de;

• Piri Reis Üniversitesi - Koordinatör, PRU (Türkiye)
  • Constanta Maritime University, CMU (Romanya)
  • Nikola Vaptsarov Naval Academy, NVNA (Bulgaristan)
  • The University of the Aegean, UAEGEAN (Yunanistan)
  • Marine Cluster Bulgaria, MCB (Bulgaristan)
  • Pire Belediyesi (Municipality of Piraeus, MP) (Yunanistan) ve
  • Conference of Peripheral Maritime Regions, CPMR (Fransa/AB)

yer aldığı belirtilmekte olup, detaylarına  https://www.pirireis.edu.tr/mine-emi-projesi linkinden ulaşılabilen  söz konusu konferansa katılım sağlamak isteyen Üyelerimizin, 23 Ocak 2020 tarihi saat 09.30’da Piri Reis Üniversitesi Tuzla Kampüsünde konferans öncesinde kayıt yaptırabilmektedir.