ICS Uluslararası Denizcilik Konferansı

2017 ICS Uluslararası Denizcilik Konferansı 13 Eylül 2017 Çarşamba günü Londra'da British Library'de gerçekleştirilecek. Konferans Rezervasyon Formu'na ICS'in web sayfasından erişilebilmektedir.

Şirketler söz konusu Konferansa, 199 İngiliz Sterlini ödeyerek (£) (+ KDV) katılabilecekler, aynı şirketten ilave iş arkadaşları ise sadece 99 İngiliz Sterlini (+ KDV) ödemek suretiyle Konferansa katılım sağlayabileceklerdir. Anılan tutara, Bahama Adaları İdaresi ile Bahama Adaları Armatörler Birliği'nin finanse edeceği öğle yemeği ve KVH Videotel'in finanse edeceği akşam resepsiyonu dahildir.

ICS Üyeleri için ilave indirimler mevcut bulunmakta olup, indirimden yararlanmak isteyen Üyelerin, ulusal armatör birlikleriyle iletişime geçerek ICS üye indirim formunu edinmeleri gerekmektedir.

Konferansta ele alınacak ana konular:

CO2 Emisyonlarının Azaltılması: IMO Yol Haritasının Geliştirilmesi;

Yeni Çevre Düzenlemesi: Uyum Sağlama Maliyetleri;

Denizciler İçin Düzgün Çalışma Koşulları: Sağlıyor muyuz?

Serbest Ticareti Sürdürmek: Alacakaranlık ya da Yeni Şafak?

Açılış Konuşmacıları:

Kitack LIM, IMO Genel Sekreteri