Şadan KALKAVAN Hatıra Ormanı Etkinliği

İMEAK Deniz Ticaret Odası olarak, deniz çevresine verdiğimiz önem yanında, ülkemizin orman varlığının arttırılmasına katkı sağlamak, üyelerimiz ve personelimize ağaç ve orman sevgisini aşılamak, fidan dikme alışkanlığını kazandırmak maksadıyla; Orman Bölge Müdürlüğü, İstanbul İli, Arnavutköy İlçesi, Yassıören Köyü Mevkii Durusu Orman İşletme Şefliği Endüstriyel Ağaçlandırma Projesi sahasında, 3 hektar (30 dönüm) alanda 3.000 adet fidanı kapsayan "İMEAK Deniz Ticaret Odası Şadan KALKAVAN Hatıra Ormanı" Nisan 2014'de tesis edilmiştir.

Bu yıl da; Meclis ve Çevre Komisyonu Üyesi Sn. Veysel VARDAL ve merkez personelimizin aileleri ile birlikte katılım sağladığı Orman Sahasına ziyaret, 28 Mayıs 2016 tarihinde gerçekleştirilmiştir.