Ulaştırma Güvenliği Fuarı ve Konferansı, 14-15 Kasım 2012, Olympia, Londra, İngiltere

ICS’den alınan bir bilgiye göre, Uluslararası Deniz Ticaret Odası (ICS), 14-15 Kasım 2012 tarihlerinde Londra Olympia’da düzenlenecek olan Ulaştırma Güvenliği Fuarı 2012’yi desteklemektedir. Söz konusu Ulaştırma Güvenliği Fuarı esnasında düzenlenecek olan Deniz Güvenliği Konferansı, seçkin ve nitelikli konuşmacıları bir araya getirecektir. Konferans, iki gün boyunca, sunumlara, panel münazalarına ve otuzun üzerinde uluslararası konuşmacıya yer verecektir. Deniz Güvenliği Konferansı’na katılacak ICS üyelerine % 20 indirim yapılacağı belirtilmiştir. Program, deniz güvenliği alanında çalışan profesyoneller ile, önde gelen uluslararası özel sektör kuruluşlarından konuşmacıların denizcilik endüstrisinin halihazırda karşı karşıya kaldığı ve ileride karşılaşabileceği tehlikeleri gözden geçirmesini sağlayacak bir platform oluşturacaktır. Konferans programının ana başlıkları, liman tesislerinin ve gemilerin güvenliği, yüksek riskli ortamların (LNG, Petrol ve Gaz) güvenliği ve emniyet altına alınması, korsanlık ve denizcilik suçlarını anlamak ve bunlarla mücadele etmek,  korsanlığın ve denizcilikle ilgili tehditlerin geleceği, gemilerin emniyetinin garanti edilmesi ve feribotlarda ve terminallerde yüksek güvenliğin sağlanması konularını kapsayacaktır. ICS üyelerine sağlanan % 20 indirimden yararlanabilmek için http://transec.com/icsconf internet adresi ziyaret edilerek ICS20 indirim kodu girilmelidir. Etkinlikle ilgili daha fazla bilgi için temas edilecek kişi: Charlotte Ashurst Tel: +44 (0) 208 947 9177 E-mail: cashurst@nineteen-events.com                                              Türkçe çevirisi DTO tarafından yapılmıştır.