Macaristan İş ve Yatırım Fırsatları Semineri Hk.

Sayın Üyemiz,

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği'nden (TOBB) alınan 16.04.2024 tarihli Ek'te sunulan yazıda;

"2024 Macar-Türk Kültür Yılı" kapsamında, Macaristan Ankara Büyükelçiliği işbirliğinde, 22 Nisan 2024 Pazartesi günü 15:30-17:00 saatleri arasında TOBB Şefik Tokat Salonu'nda "Macaristan İş ve Yatırım Fırsatları Semineri" nin düzenleneceği bildirilmektedir.

Yazıda devamla, toplantıya Macaristan Ankara Büyükelçisi Sayın Viktor Mátis'in katılacağı bildirilmekte olup HEPA Macaristan İhracatı Teşvik Ajansı ve Macaristan Büyükelçiliği Ticaret Ataşeliği yetkilileri tarafından Türkçe ve İngilizce dilinde sunumlar yapılacağı, toplantı esnasında çeviri hizmeti verilmeyeceği belirtilmektedir.

Taslak programı ekte sunulan seminere katılmak isteyenlerin 19 Nisan 2024 Cuma günü mesai saati bitimine kadar https://anket.tobb.org.tr/#/anket/macaristan-is-ve-yatirim-firsatlari-semineri ağ bağlantısı üzerinden kayıt yaptırmaları gerekmektedir.

Bilgilerinize arz/rica ederim.

Saygılarımla,