Kurban Bayramınız Mübarek Olsun

İslam âleminin kutsal günlerinden biri olan Kurban Bayramı’na erişmenin mutluluğu içindeyiz.

Milli ve dini bayramlarımız, gelenek ve göreneklerimizin nesilden nesile aktarıldığı, birleştirici özellikleriyle toplumsal hayatımız içinde önemli bir yere sahiptir. Bayramlar, insanların birbirleriyle olan dargınlıklarını unuttukları, barıştıkları, kardeşçe kucaklaştıkları özel günlerdir.

Yakın zamanda yaşadığımız Cumhuriyet tarihimizin en büyük deprem felaketinin yol açtığı yaraları sarmak, birlik ve beraberlik içinde milletçe kenetlenmek için bu özel günlerin bir vesile olması hepimizin ortak dileğidir.

Kurban Bayramının milletimize, İslam âlemine ve tüm insanlığa hayırlar getirmesini temenni ederken, vatanımızda huzurlu bayramlar geçirmemiz için canlarını feda eden şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyor, gazilerimizi şükranla selamlıyorum.

Kurban Bayramınız mübarek olsun.

Tamer KIRAN
İMEAK Deniz Ticaret Odası