Odamız Tarafından Temin Edilen GSÜ Denizcilik Meslek Yüksekokulu’nun Yeni Simülatörleri Törenle Açıldı

İMEAK Deniz Ticaret Odamız tarafından temin edilen Galatasaray Üniversitesi Denizcilik Meslek Yüksekokulu’nun yeni simülatörleri için 22 Mart 2023 Çarşamba günü açılış töreni düzenlendi.

GSÜ’nün Ortaköy’deki kampüsünde gerçekleştirilen törene, İMEAK Deniz Ticaret Odası Meclis Başkanı Başaran Bayrak, Yönetim Kurulu Üyesi Barış Dillioğlu, İMEAK DTO Meclis Üyeleri ve Odamız Eğitim İstihdam Komisyonu Başkanı Teoman Mustafa Akyol, Komisyon Başkan Yardımcısı Cihat Yavuz Güler, Komisyon Üyeleri İhsan Gönül, Burak Atasoy, Orhan Semih Dinçel, öğretim üyeleri ve öğrenciler katıldı.

Meclis Başkanımız Başaran Bayrak, GSÜ Rektörü Prof. Dr. E. Ertuğrul Karsak, Yüksekokul Müdürü Doç. Dr. Hasan Bora Usluer kurdele keserek, simülatörlerin açılışını gerçekleştirdi.

Törende konuşan Başaran Bayrak, Galatasaray Üniversitesi GSÜ Denizcilik Meslek Yüksekokulu’na Odamız tarafından temin edilen son teknolojiye haiz 2 köprüüstü simülatörü, 8 kullanıcılı GMDSS simülatörü, 8 kullanıcılı ECDIS simülatörü ve Makine Dairesi simülatörünün denizcilik eğitimi için hayırlı olmasını diledi.